TİY BAŞKANI İLK " HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"

 


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu  Kulüp Başkanı  Ali  İlk,  Play-off  yolunda en ciddi  rakipleri olan Amed Sportif Faaliyetler  karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini bildirdi.

 Üst  üstte 9'uncu galibiyetlerini Amed Sportif  karşılaşmasında alarak Play-off'un kapısını araladıklarını kaydeden Başkan  İlk, Pazar günü  taraftarların, sporseverlerin desteği,  oyuncuların ise istek ve arzusu galibiyeti  getirdiğini vurguladı.

Hedeflerinin kalan son iki maçlarını  kazanmak olduğunu ifade eden Başkan İlk şunları söyledi:

"Pazar günü herşey istediğimiz gibi gitti. Anlamlı ve haklı bir galibiyet aldık. Herşey muhteşemdi. Gaibiyetimize gölge düşüren tek şey sahaya atılan patlayıcılardı. İnşallah  bu durum cezaya dönüşmez. Bunun dışında  taraftarımız centilmence takımlarını  destekledi. Amed Sportif Faaliyetler  karşılaşmasında oyuncularımız galibiyet adına mücadele verdiler. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum.  Bu galibiyetle klasmanda 52 puanla 2. Sıraya yükseldik. Bunu  kalan son iki maçımızı da ekleyerek  11'de 11 yaparak Play-off  grubuna 2. Olarak yükselmek istiyoruz" dedi.

 

Amed Sportif Faaliyetler  maçında Tarsus Şehir Stadyumu’nun kapasitesinin yeterli olmadığını  herkesin gördüğünü, yüzlerce taraftarın  stada giremediğini dile getiren Başkan İlk sözlerine şöyle devam etti: "400 bin nüfuslu  Tarsus'a 4110 kapasiteli Şehir Stadyumunu reva görenler siyasetçilerdir. En kısa zamanda şehir stadının kapasitesi artırılmalıdır. Karşı maraton ile kapalı tribün U biçimde birleştirilerek üzeri kapatılmalı. Bu şekilde Şehir  Stadyumu’nun kapasitesi artırılabilir. Bu yenileme ile şehir stadı 10 ila 12 bin kişilik kapasiteye çıkartılabilir. Bu kapasite bize  yeter."

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder