TARSUS ZİRAAT ODASI BAŞKANI VEYİS AVCI’YA ZİYARET

TARSUS HABER- Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’ya Ziyaret;” Çiftçimizin nasırlı elleri ve alın teri bizim için bir servettir.” 

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’yı ziyaret etti.

 Toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşadığımızı ifade eden Ali Seçer, “Üretiminden bereketine kadar verimli bir ovadayız. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimize katkı sağlamak için mücadele etmeliyiz. Tarım için ne yapılması gerekiyorsa Ziraat Odamız ile özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu dayanışmayla birlikte bölgemiz halkına daha kaliteli hizmet vererek bölgemizin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Tarsus için birlikte oluşturacağımız faaliyetlerde elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz. Tarsus’un ve ülkemizin geleceği çiftçimizin bereketli ve hünerli ellerindedir.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkan’ı Veyis Avcı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Tarsus çiftçisine en iyi hizmeti vermek için buradayız. Bizler çiftçilerimizin her zaman yanlarında olacağız. Faydalı olacak her şeyi oda olarak yapmaya hazırız. Amacımız, Tarsus’ta tarımı her fırsatta bir adım ileri götürmek. Tarsus çiftçisinin kalkınması için çaba sarf etmek. Çiftçimizin nasırlı elleri ve alın teri bizim için bir servettir. Tarsus Ziraat Odası olarak, çiftçilerimizin haklarını korumaya, hukuk çerçevesinde her türlü düzenleyici girişimlere devam edeceğiz. Borsamız ile birlikte iş birliği içinde yürüttüğümüz çalışmalara devam ederek iki kurumunda gücüne güç katarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

 

Ziyarette, Tarsus’un tarımsal, ekonomik ve sanayisinin gelişmesi için yapılan çalışmalar, tarımsal üretimde, pazarlamada yaşanan sorunlar ile zirai dondan etkilenen üreticilerin durumu ve yaş, meyve sebze narenciye sektöründeki sıkıntıları değerlendirilerek bilgi alışverişi yapıldı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder