KAYA’DAN KANDİL KUTLAMASI


 TARSUS HABER- Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya “Kadir Gecesi” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ramazan ayı ile birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesi temennisinde bulundu. 

 

Başkan Murat Kaya, bu gece idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle gazetemize yaptığı açıklamasında, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan`ın son günlerini yaşıyoruz. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

“Kadir Gecesi feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir” diyen Borsa Başkanı Murat Kaya; 

“İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayız. Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Borsamızın kıymetli üyeleri olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine ve affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadesini kullandı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder