TADER'DEN KADINLARA KUTLAMA


 TARSUS HABER- TADER Genel BaÅŸkanı Semih Özsu’’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sevgi, Şefkat ve Fedakarlığın Sembolü Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Semih Özsu mesajında;’’ Kadın, ailenin temel direklerinden biri olduÄŸu gibi, saÄŸlıklı bir toplumun oluÅŸmasında eÄŸitici ve koruyucu bir unsurdur. Kadınlar hayatımızın en özel varlıklarıdır. Kimi annemiz, kimi eÅŸimiz, kimi kız kardeÅŸimiz, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeÄŸimiz kızlarımızdır.

Sağlıklı ve ileriyi düşünen bir toplum için kadınların hayatın her alanına dokunması hukuktan sağlığa, ekonomiden eğitime kadar her alanda var olmaları gerekmektedir.Bizim medeniyetimiz kadını baş tacı etmiş, onu kutsal bir yere taşıyarak, bütün kadınları önce anne olarak düşünmüştür.

Ne yazık ki, günümüzde bu kadar değer verdiğimizi söylediğimiz ve önce anne olarak düşündüğümüz kadınlar acımasızca şiddete maruz kalıyor ve hayatlarını kaybediyorlar. Kadına yönelik uygulanan bu şiddet ve baskılara, uğradıkları haksızlıklara, adaletsizliklere, ayrımcılıklara karşı kadının yanında yer almak ise insan olan hepimizin görevidir.

Bu düşüncelerle emekleri, sevgileri ve fedakârlıklarıyla hayatımızı anlamlı kılan Kadınlarımıza hak ettikleri saygı ve deÄŸerin gösterildiÄŸi, güzelliklerle dolu bir yaÅŸam sürmelerini temenni ediyor, ülkemiz ve tüm dünya kadınlarının ‘’8 MART DÃœNYA KADINLAR GÃœNÃœ’’ nü kutluyorum’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder