ARIDAĞ TARIM; PANDEMİDE DURMADI,HEM YATIRIM YAPTI HEM DE İHRACATINI BÜYÜTTÜ.

 


Borsanın URGE projesi ile İhracat kapasitesini arttıran, yeni yatırımlarını tamamlayan Arıdağ Tarım Paketleme Plastik Nakliye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi – Özkan ARIDAĞ’a Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve  Genel Sekreter Hasan Şanlı ziyarette bulundular. 

Borsa üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretler esnasında sorunları sahada görme fırsatı sağlayan Borsa, işyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler ile sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuyor. 

Borsa heyetinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ARIDAĞ, ziyaret kapsamında Borsanın genel hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, personellerin iş konularında güler yüzlü ve yardımcı olduklarına değindi.  

Yoğun bir döneme başladıklarını, yurt dışı pazar ağlarını genişlettiklerini belirten Özkan Arıdağ, Borsanın URGE projesi ile yurt dışı Pazar araştırmalarına başladıklarını, kendi içlerinde ihracat bölümlerini oluşturduklarını, dış ticarette Borsanın sunduğu hizmetlerden faydalandığını, diğer ülke pazarları konusunda ise Borsanın pazar araştırmalarına olan katkılarından memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Arıdağ, “İş insanlarının yurt dışı seyahatlerinde karşılaştıkları sorunları duyuyor ve biraz çekiniyorduk. Ancak, Borsanın URGE projesi ile  ufkumuzu genişleterek hem yeni yatırımlara girdik hemde yurt dışı pazarlarını yerinde gözlemledik. Sorunlarımız olduğunda Borsa ile birlikte hareket ettik. Çok şükür Avrupa ve Rusya pazarında biz varız. Kontrollü bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.” Dedi. 

 

İş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmelerin istişare edildiği ziyarette, olası tüm sorunların çözümü noktasında hizmet vermekten, çözüm aramaktan hiç bir şekilde imtina etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Seçer, “Bölgemizde kendi alanında hizmet veren ve son teknolojik donanımlarla yaş meyve sebze paketleme işletmesini çalıştıran Arıdağ firmasına ihracat kapasitesini artırarak ülke ekonomisine katkılarından ötürü Tarsus Ticaret Borsası olarak teşekkür ederim.”dedi. 

Ziyaretin sonunda Seçer, Arıdağ’a teşekkür plaketi takdim etti. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder