KIRBIYIK, BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

 


TFF 2. Lig 2021-2022 sezonunda Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu, Kızılcahamam ve Bolu Gerede olmak üzere iki hazırlık kampının ardından antrenmanlarını kendi tesislerinde sürdürüyor.


Teknik Direktör Ergün Penbe ve yardımcı hocaların nezaretinde kendi tesislerinde sezonuna hazırlanan sarı lacivertliler, antrenman programına harfiyen uyarak sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.  

Futbolcular 40 derece sıcağa aldırış etmeden forma kapma yarışına girerlerken, teknik heyetin direktifleri doğrultusunda performanslarını en üste seviyeye taşımak için mücadele ediyorlar. 

Takımı oluşturan tüm bireylerin kısa sürede birbirleriyle kaynaştığı iyi bir arkadaşlık ve uyum ortamının oluştuğu kulüpte, Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık’ın kendilerine sunduğu imkânlar ve verdiği güvenceler ile yönetim kurulu üyelerinin de desteklerini arkalarında gören futbolcular kendilerine olan bu güveni boşa çıkarmamak için sahada var güçleri ile mücadele edeceklerinin sinyallerini veriyorlar.

Kimi zaman neşeli oyunlar kimi zaman güce ve kimi zaman da taktiğe dayalı antrenman programına uyum sağlayan futbolcular, kendi aralarında girdikleri tatlı rekabette iyi bir takım olmanın bilinciyle hareket ediyorlar. 

Sezona iyi bir başlangıç yapmak ve kendilerinden başarı beklentisi olan taraftarları mutlu etmek için antrenmanlarda güç depolayan futbolcular, sahada mücadele eden, kulübede oturan ve o hafta kadroya giremeyen tüm arkadaşlarımızla tek yüreğiz. Tek amacımız şampiyonluğa susamış camianın adını sezonu ligi lider bitirerek bir üst lige yazdırmaktır. Bu mücadele kapsamında Kulüp Başkanımızdan, yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyet, masörümüz, malzemecimiz ve kulüp bünyesinde görev yapan her çalışana kadar hepimiz hedefimize odaklandık. 

Taraftarlarımız ile kucaklaşmak ve tanışmak için sabırsızlanıyoruz. Onların “12. Adam” olarak tribünlerde yerlerini alarak bizleri motive edecek tezahüratlarla bizlerle bir bütün olacaklarına inancımız tam. Biz şampiyonluğa susamış taraftarlarımıza o keyfi yaşatmak için geldik ve mutluluğu hep birlikte yaşamak için sahada elimizden geleni yapacağız, dediler.

Takımda huzur arkadaşlık ve yardımlaşmanın en üst seviyede olduğunu ifade eden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, bizi hedefimize götürecek iyi futbolcuları transfer etmek için ince eleyip sık dokuduk. Alt yapıdan iki yetenekli futbolcuyu kadromuza dâhil ettik. Bununla birlikte eksikliğini tespit ettiğimiz iki mevki için Kulüp Başkanımız Harun Şahin Kırbıyık transfer onayı verdi, görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Takıma güç katacak olan iki futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz,dedi.

Antrenmanlarda kendilerini yalnız bırakmayıp tatlı ikramında bulunan yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Teknik Direktör Ergün Penbe, uzun lig maratonunda bu birlik ve beraberliğin sürmesini ve şampiyonlukla taçlanmasını en içten duygular ile temenni ediyorum, bunu başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, şeklinde konuştu.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık ise Yönetim Kurulu üyeleri ile uyum içinde kararlar alarak teknik heyet ve futbolculara verdiğimiz güvenceler doğrultusunda Tarsus İdman Yurdu âşıklarına verdiğimiz Şampiyonluk sözüne sezon sonunda kavuşmak için gereken ne varsa onu yapacağız. Bu şehre çok yakışacak şampiyonluk için kenetlendik, kimse şahsi menfaati doğrultusunda bu uyumu bozmaya niyetlenmesin.  Ben istemediğim sürece kimse benim paramı yiyemez, takıma verdiğim paralar helali hoş olsun, şampiyonluk için tabir yerinde ise gözünü taştan esirgemeyecek futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenim tam. Tüm spor camiasını takımıza sahip çıkmaya ve tribünlerde yerlerini alarak destek olmaya davet ediyorum. Bu şehre şampiyonluk yakışır, dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder