Kurban Satış Ve Kesim Noktaları İle Çöp Konteynerleri İlaçlanıyor

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca ilaçlama faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

 Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama birimi ekipleri, Tarsus merkez başta olmak üzere Gülek ile Yenice gibi büyük yerleşim yerleri ve daha pek çok noktada yer alan hayvan satış ve kesim yerlerinde ilaçlama faaliyetleri gerçekleştiriyor. Ekipler çöp konteynerleri ile sokak aralarındaki çöp kovalarını da detaylı şekilde ilaçlıyor.

 Tarsus mezbahanesinde de uygulanan ilaçlama çalışmaları kapsamında karasinek, bit ve pire başta olmak üzere diğer zararlılara karşı ilaçlama yapılıyor.

 Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama birimi ekipleri, Kurban Bayramı boyunca sivrisinek ve benzeri zararlılarla mücadelesini de sürdürüyor.

 Tarsus merkezde yer alan Altaylılar Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Kavaklı Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve pek çok yerleşim biriminden geçmekte olan kapalı kanallarda ilaçlama çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, bağlı mahallelerde de program dahilinde yapay sulama havuzları, ahırlar, sulak alanlar ve benzeri noktalarda da faaliyetlerine devam ediyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder