Fotoğraf Sanatçısı Şefika Çam TEKKOOP Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

 

Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (TEKKOOP) yeni başkanını arıyor.Fotoğraf Sanatçısı Şefika Çam  TEKKOOP Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Avukat Derya Özinç Bozdoğan öncülüğünde kurulan Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (TEKKOOP) kadınlara yönelik proje ve çalışmalarla geniş kitlelere ulaşarak büyümeyi hedefliyor.

Emine Kuren'in haberine göre; Tarsus Fotoğraf Derneği kurucu üyesi, Fotoğraf Sanatçısı Şefika Çam düzenlediği toplantıda Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (TEKKOOP) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şefika Çam toplantıda yaptığı açıklamada, yer aldığı proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Kooperatif bünyesinde yapılan proje ve çalışmaları anlatarak başkan olduktan sonra hedefledikleri proje ve çalışmalardan bahsetti. Kurduğu ekibiyle 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' sloganıyla yola çıktığını belirterek Tarsus ve Tarsus Halkı için gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle üreteceklerini söyledi. Yenilikçi fikirlere yer vererek devamlılığı olan proje ve çalışmaları faaliyete geçirmek istediklerini dile getirdi. Sadece Tarsus'ta değil Türkiye genelinde düzenlenen fuarlarda ve festivallerde Tarsus'un tarihini, coğrafyasını, kültürel değerlerini, el emeği göz nuru işlemelerini ve lezzetlerini tanıtmanın mücadelesinde olacaklarının altını çizdi. Kooperatif bünyesinde kuracakları grup başkanlıkları ile proje ve çalışmaların verimliliğini arttırılacaklarına vurgu yaptı. Sürpriz proje ve çalışmalarla Tarsus ve Tarsus Halkı'nın hizmetinde olacaklarını ifade ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

197 üyesi olan Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (TEKKOOP) başkan adayı Şefika Çam 14 Temmuz 2021 Çarşamba Günü, Saat 09.00'da, Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek olan seçimde Tarsus'un Mahmutağa Mahallesi'nde ikamet eden Girişimci Döne Çolak ile oylamaya katılacağını hatırlatarak başarı dileklerini iletti.

Toplantı, önerilerin değerlendirilmesi, hazırlanan ikramların sunumu ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder