TARSUS BELEDİYESİ YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA DEVAM ETTİRİYOR

 


Tarsus haberleri/   Tarsus Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Öğretmenler ve Anıt Mahallelerinde çalışmaların büyük bir kısmını tamamlarken, Şehitishak Mahallesinde bozuk sokak yollarının onarımı için çalışmalara hız verildi. Yapılan çalışmada bazı sokaklarda bozuk parkeler sökülürken zemin tesviyesi ile yollar asfalta serilmesine hazır hale getiriliyor.

  

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın “Kalpten Kalbe Yol Yapıyoruz” sözünden hareketle çalışmalar yürüten ekiple,r sokaklardan söktükleri parkeleri ayrıştırma merkezine sevk edip burada deforme olmayanları seçerek, parke ihtiyacı bulunan yollara yeniden döşüyorlar.

Şehir Merkezinde yapılan bu çalışmaların yanı sıra Egemen, Baharlı, Kelahmet, Akarsu, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Ballıca, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler, Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcu ve Heleke Mahalleri olmak üzere toplamda 18 kırsal mahallede yollara serme, sıkıştırma işlemi yapan ekipler gerekli bölümlere sıcak asfaltlama işlemi yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmaları devam ettirirken, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri de yeni yollar açarak vatandaşların yolculuk yapabilecekleri ilçesinin ulaşım ağını genişletiyor.

 

 Tarsus Belediyesi ekipleri yaptıkları planlama çerçevesinde hedeflenen çalışmalar doğrultusunda Tarsus’un tüm yollarındaki aksaklıkları düzeltene kadar çalışmalarını sürdürecekler.

Tarsus Belediyesi’nin Pandemi sürecindeki çekilen tüm sıkıntılara ve aksaklıklara rağmen belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak için gecelerini gündüzlerine katarak planlamalar yaptıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre bir bir hayata geçireceğiz, dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder