JANDARMA EKİPLERİ 3 İLÇEDE OPERASYON YAPTI


Mersin il Jandarma  ekipleri yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara  yönelik Mersin’in  3 ilçesinde  gerçekleştirdikleri operasyonun Tarsus ayağında  2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre Gülnar İlçesi Yenice Mahallesinde (1), Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesinde (1) ve Tarsus ilçesi Ulaş ve Meşelik Mahallelerinde ise (2) şüpheli olmak üzere toplam (4) şüpheli şahsı yasadışı ekim yaptığı gerekçesiyle yakalayarak gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimine yönelik yapılan araştırmalar sonucunda (4) ayrı operasyon icra eden Jandarma tarafından;

Gülnar İlçesi Yenice Mahallesinde (1), Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesinde (1) ve Tarsus  ilçesi Ulaş ve Meşelik Mahallelerinde ise (2) şüpheli olmak üzere toplam (4) şüpheli şahsı yasadışı ekim yaptığı gerekçesiyle yakalayarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslar ile birlikte 259 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, Adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder