TARSUS’TA BOZUK YOL KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 


Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 yıllık süreçte sorumluluk alanında bulunan kırsal mahallerin yollarındaki aksaklıkların giderilmesine yönelik planlama kapsamında, 4 bin 991 kamyon malzeme ile 243 bin 250 metre yol bakım ve onarımı çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile sorunların tespiti noktasında mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, 5 bin 611 metre yeni yol açım çalışması yapan Muhtarlık İşleri ekipleri, bu çalışmalarının yanı sıra 1245 metrekare parke yama ve 450 metre bordür döşeme işlemi yaptı. 306 metre büz döşeme ve 2 bin 400 metre drenaj kanalı temizliği ve gençlerin istekleri doğrultusunda futbol sahaları yaparak faaliyetlerini sürdürdü.    

Tarsus’a bağlı 134 kırsal mahallede vatandaşların yol sorununu çözüme kavuşturulması için, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın direktifleri doğrultusunda Başkan Yardımcısı Yasin Akdağcık’ın gözetiminde çalışmalarını devam ettiren ekipler, sorumluluk alanlarında olağanüstü doğa olayları nedeniyle baş gösteren aksaklıklara karşı da gece gündüz demeden vatandaşların yanında olup hizmetlerini sürdürüyorlar.

 

7/24 GÖREV ESASINA GÖRE ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

 

Yol açma, taş çekme, parke döşeme, zemin düzeltme,  greyder reglaj çalışması ve malzeme serme gibi işlemler ile bozuk yolları onarıp ulaşımı rahatlatan ekipler, gençlerin Başkan Bozdoğan’dan futbol sahası isteklerini yerine getirmek için çalışmalara hız verdi.

Her fırsatta vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemeye gayret gösterdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; bu güne kadar ihmal edilmiş, onarılmamış ve iyice bozulmuş yolları onarıp veya hiç açılmamış yolları açarak halkımızın ulaşımda zorluk çekmemesi için ekiplerimizi seferber ettik, kırsal mahallelerimizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimizin çalışmalarını verimli bir şekilde yürütebilmelerini sağlamak için gece geç saatlere kadar toplantılar ve planlamalar yapıyoruz. Bu nedenle belediyemizde ışıklarımız sönmüyor ve 7/24 görev esasına göre çalışıyoruz, dedi.

 

BOZDOĞAN “KIRMIZI ÇİZGİMİZ TARSUS, HALK HER ZAMAN SİYASETİN ÜZERİNDEDİR”

 

Başkan Bozdoğan konuşmasının devamında; “Ekip ruhunu belediyemizin tüm çalışmalarına yansıtıp her kesime faydalı olacak şekilde ihtiyaca yönelik eserleri kısa sürede tamamlayıp sorun çözen kurum konumuna geldik. Kasasında parası olan güçlü bir belediye olarak halkımız için gerekli olan tüm hizmetleri yapacak güce sahibiz. Biz seçime değil geleceğe yatırım yapan bir belediyeyiz. Bizi bu çizgimizden kimse bir milim dahi saptıramaz. Halk her zaman siyasetin üzerindedir, biz hizmetlerimizi siyasi bir amaca hizmet etmeden üretiyoruz. Halkın ihtiyaçları siyasetin ihtiyaçlarından önceliklidir. Bu bilinç mahalle ayrımı yapmadan sırası geldikçe o yöre için gerekli ne hizmet varsa projelendirip hayata geçireceğiz. Ürettiğimiz bu hizmetler karşılığında halkımızdan beklediğimiz tek şey içtenlikle Allah razı olsun demeleridir. Bu kapsamda halkı memnun eden çalışların altına imza atan göz gönül katan emek veren her çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim Kırmızı Çizgimiz Tarsus’tur, Tarsus’umuzu daha modern, yaşanılabilir, üreten, eğiten, kültürlü, sağlıklı şekilde daha yeşil ve insanların huzur içinde yaşayabilecekleri bir konuma getirene kadar çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz,” şeklinde ifadelere yer verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder