KOÇAK’TAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER



Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Üniversitesi’nde düzenlenen ‘’Kariyer Günleri’’ etkinliğinde öğrencilere hitap ederek, ’Hedefinizi iyi belirleyin, en iyisi olmaya çalışın ve işinize dört elle sahip çıkın’’ önerilerinde bulundu.
Tarsus Üniversitesi, Tarsus İŞ-KUR ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği, Tarsus Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirildi. Etkinliğin açılışında konuşan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, iş hayatı, zorlukları ve gösterilen çabalarla ilgili deneyimlerini paylaştı. Koçak, öğrencilere hitap ettiği konuşmasında ‘’Hedeflerinizi iyi seçin. Çok çalışın ve mesleğinizde en iyi olmayı amaçlayın. En önemlisi de işinize dört elle sahip çıkın.’’ dedi. Sevdiğiniz işi yapmanın başarıda önemli rol oynadığını söyleyen Koçak, ‘’Bir işi severek yapmak o işi başarmanın en somut göstergesi. O nedenle meslek seçimleri çok önemli. Doğru hedefler belirleyin ki iş hayatınızda başarılı olabilesiniz.’’ diyerek tavsiyelerde bulundu.
Etkinlikte Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus İŞ-Kur Müdürü Kürşat Dal da birer konuşma yaparak öğrencilere tavsiyelerde bulundular. Öğrencilerin ilgisinin yüksek olduğu Kariyer Günleri etkinliğine protokol, akademisyenler ve diğer davetliler katıldı

0 Yorumlar

Yorum Gönder