GAZİLER GÜNÜ TARSUS’TA DA KUTLANDI



GAZİLER GÜNÜ TARSUS’TA DA KUTLANDI
Tüm Türkiye’de 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler Günü, Tarsus’ta da kutlandı..
Her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanmakta olan Gaziler Günü münasebetiyle dün sabah saat 09.00’da Tarsus’ta da tören yapıldı.. Atatürk anıtı önünde Gaziler Günü nedeniyle Muharip Gaziler Derneği anıta çelenk koyarak ve saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal marşı okundu. Daha sonra günün önemine binaen konuşmalar yapılıp şiirler okundu. Bakım  Teğmen Alaattin Burak Semerci  Gaziler gününün önemini anlatıp Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve rahmetle andıklarını söyledi.
Buradaki törene Tarsus kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Şükrü Uzundağ,
Emniyet Müdürü Halis Ünal çeşitli daire müdür ve amirleri,  Muharip Gaziler ve Kuvayi Milliyeciler ile öğrencilerle halk katıldı. Tarsus kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve beraberindekiler tören bitiminde Muharip Gazilere karanfil dağıttılar.
Daha sonra önce Park Cafede kokteyl verildi, ardından dernek binasında Gaziler Günü nedeniyle dernek başkanı Rasim Yuvarlakoğlu tebrikleri kabul etti..
Öğle namazından sonra Şehitlerimiz ve sonradan ebediyete intikal etmiş gazilerimiz için Kur’an-ı Kerim okutuldu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder