HAKAN CANAN CAN: DIŞ TRANSFERDE 11 OYUNCU İLE ANLAŞMA SAĞLADIK

2. Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu 2. Başkanı ve Medya  ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can, iç transferde iskelet kadroyu bozmadıklarını ayrıca dış transferde ise 11 oyuncuyla anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini bildirdi.

Can, Tarsus belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı  yönetim kurul olarak teşekkür ederken, Kızılcahamam ve Bolu kampı ve kulüpteki gelişmeler ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Takımımız, bugün Bolu Kampını tamamlayarak 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarını tamamlayacaktır. İlk etap Kızılcahamam ve ikinci etap Bolu kampında Teknik direktörümüz Ergün Penbe  gözetiminde yeni sezon hazırlıkları yapılmıştır. Kızılcahamam ve Bolu kamplarında takımımız 5  hazırlık maçı oynamıştır. Bu hazırlık maçlarında yeni ve eski oyuncuların takım olgusunu, kaynaşmasını ve birlikteliği sağlama adına faydalı olmuş, eksikleri görme imkanı bulunmuştur. İç transferde iskelet kadromuzu oluşturan oyuncularımızla yeniden anlaşılmıştır. Dış transferde ise  11 oyuncu ile sözleşme imzalanmış olup, kadromuzu  güçlendirdik. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın maddi ve manevi desteği ile iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz.

Yeni bir yönetim, yeni bir teknik ekip ve yeni bir takımla, 2019-2020 futbol sezonunda amacımız Tarsus idman yurdunu başarıya taşımak ve hak ettiği yere getirmektir. Bunun inancı ve kararlılığı ile her zaman yanımızda  olan vefakar ve de fedakar taraftarlarımızdan ve  değerli halkımızdan sabırla destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetle yaşıt takımımızı özlediği ve hak ettiği 1. Lige taşımak istiyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Şendağ ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla, Teknik ekip ve oyuncularımıza inancımız tamdır. 1 Eylül 2019 Pazar günü Tarsus Şehir Stadın da saat 20:00’de taraftarımızın huzurunda ilk maçımızda Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağız. Hedefimiz sezona galibiyetle başlamaktır. Bunun inancı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün tamamlanacak olan Bolu kampının ardından oyuncularımıza 2 gün izin vereceğiz.

26 Ağustos Pazartesi günü ise Hekimoğlu Trabzon maçının ilk ciddi çalışmasını kendi tesislerimizde yapacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle  27 Ağustos Salı günü saat 17:00’de yönetim kurulumuz, Teknik ekip ve  oyuncular ile bilikte Adliye önünden başlayacak Zafer Yürüyüşü düzenledik. Bu Zafer Yürüyüşüne tüm Taraftarlarımız ve halkımız davetlidir.

ALINAN OYUNCULAR

Yönetim Kurul olarak  Dış transferde Ferhat Duman (orta saha) Osmaniye spor,  Yasin Elmas (orta saha) Osmaniye spor, Alperen Pak (orta saha) Sivas Belediye spor, Zeki Ayvaz, (Kaleci) Ankara Demir spor, Mustafa Yılmaz (Kanat) Adana Demir spor, Mehmet Kaan Türkmen (Forvet) Adana Demir spor, Yakup Yiğit (Stoper) Kastamonu spor, Çağrı Yağız(Orta saha) Bursa spor, Mehmet Cansın Çiçek (Stoper) Yeni Çorum spor, Artun Akçakın (Forvet) Yeni Çorum spor, Ali Yavuz Kol (Forvet) Galatasaray) ile anlaşma sağlanmıştır.”

0 Yorumlar

Yorum Gönder