CUMHURİYET TIRI BUGÜN TARSUS'A GELİYOR


ADD CUMHURİYET TIR'I BUGÜN TARSUS'A GELİYOR
Atatürkçü  Düşünce Derneği'nin (ADD) Milli Mücadelenin 100. yılı  nedeniyle güzel bir etkinliği Tarsus'ta da gerçekleşecek.
ADD başkanı  Gökhan Arkan, 'Cumhuriyet Tır'ın 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü (bugün)  şehrimizde olacağını söyledi. Tır 26 Ağustos'ta  saat 11.00 de Tarsus Cumhuriyet Alanına gelerek 3 gün  kalacak. Gökhan Arkan,  ‘Cumhuriyet Tır’ın  26 Ağustos 2019 Pazartesi günü şehrimizde olacağını söyledi.
Halkın ücretsiz ziyaret edebileceği Cumhuriyet Tır’ın açılışının saat:11.00’da yapılacağını ifade eden Başkan Gökhan Arkan, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100 yılı nedeniyle Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi tarafından hazırlanan projeyle yola çıkan Cumhuriyet Tır’ı, Tarsus’a gelecek.  28 Ağustos 2019 Çarşamba tarihine kadar Cumhuriyet Alanında yer alacak” dedi.
ADD Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan, Cumhuriyet tır’ın içerisinde içerisinde Atatürk, Cumhuriyet ve devrimlerle ilgili sergilerin, İstiklal Madalyası'ndan, 10.Yıl madalyası'na orijinal objelerin, Türkiye'de ve dünyada basılmış Atatürk'le ilgili yayınlardan oluşan basılı malzemeler ve panolar yer aldığını ifade etti.


0 Yorumlar

Yorum Gönder