SEÇER’E ÇAMLIYAYLA İĞNE OYASI FESTİVALİ VE MOTOFEST DAVETİ



SEÇER, FESTİVALLERE DESTEK OLACAĞINI BİR KEZ DAHA YİNELEDİ
Çamlıyayla Kaymakamı Resul Yıldırım, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, Çamlıyayla’da düzenlenecek İğne Oyası Festivali ve Motofest’e davet etti.
Çamlıyayla Kaymakamı Resul Yıldırım başkanlığındaki heyet, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve Motofest’e davet etti. Başkan Seçer, Mersin’in kültürel kimliğini yansıtacak ve tanıtımına katkı sağlayacak festivallere her zaman destek olacağını bir kez daha yineledi.
Kaymakam Yıldırım, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Meclis üyeleri, Başkan Seçer’i makamında ziyaret etti. Çamlıyayla heyeti, Başkan Seçer’i Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Çamlıyayla Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 5. Geleneksel Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve 5. Uluslararası Çamlıyayla Motofes’e davet etti.
Çamlıyayla’nın önemli festivalleri arasında yerini ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Çamlıyayla İğne Oyası Festivali 13-14 Ağustos’ta, yine bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çamlıyayla Motofest ise 23-24-25 Ağustos’ta yapılacak.

Nazik davetlerini ileten misafirleriyle festivallerin kente katkıları hakkında konuşan Başkan Seçer, ziyarette Mersin’in kültürel kimliğini yansıtacak ve tanıtımına katkı sağlayacak festivallere her zaman destek olacağını bir kez daha yineledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder