TARSUS TİCARET BORSASI AKREDİTASYON DENETİMİNDEN GEÇTİ


TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Tarsus Ticaret Borsası 'nın Akreditasyon Sistemine bağlı geliştirme çalışmaları Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin tarafından denetlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamına, A Kalite Akredite Borsa olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Tarsus Ticaret Borsası akreditasyon geliştirme denetiminin açılış toplantısı  Meclis Başkan Yardımcısı - AİK üyesi Fatma Temel, Meclis - AİK Üyesi Nail Uçak , Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin, Genel Sekreter, Akreditasyon sorumluları Elif Köksal, Cumali Erdoğan ile Borsa personellerinin katılımı ile gerçekleşti.
Denetime katılan Borsa Başkanı Murat Kaya, Borsanın akreditasyon sistemini özümsediğini, yönetim ve meclis üyelerinin sistemin getirdiği yönetişimin, kurum çalışmalarına ve faaliyetlerine ilişkin hafıza oluşturduğunu, kurumsal iz bırakarak gerek yönetim gerek personel açısından hizmetlerin aksamadan devam etmesine katkı sağladığı ifadesinde bulundu.

Akreditasyon Sistemi ile ilgili değerlendirmede de bulunan Başkan Murat Kaya "Borsa olarak 6 yıldır dahil olduğumuz bu sistemde üyelerimize en iyi hizmeti vermek için akreditasyon çalışmalarına önem vermekteyiz. Akreditasyon sistemi kurumumuzun performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili, kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. " dedi.

Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin , 2019 yılı Kasım-Aralık ayında yapılacak belge yenileme denetimi öncesinde Borsanın faaliyetlerini ve çalışmalarını akreditasyon standardına uygunluğunu inceleyerek, işleyen iyi bir sistemin olduğunu ve iyileştirme önerilerini paylaştığı denetim gece geç saatlerde Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel'in kapanış konuşması ile son buldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder