KÜLTÜR ESKİ BAKANI SAĞLAR’DAN BAŞKAN BOZDOĞAN’A ZİYARET

Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar ile Tarsus Belediyesi eski Başkanı Bedrettin Sarpkaya, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti.
Sağlar, 31 Mart seçimlerinin ardından Tarsus’ta tarihi bir başarının elde edildiğini ifade ederek,  Başkan Bozdoğan’a görevinde başarılar diledi.
Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar ile Tarsus Belediyesi eski Başkanı Bedrettin Sarpkaya ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Bozdoğan’a görevinde başarılar dileyen Sağlar, “25 yıl sonra emek verdiğimiz bir yeri aldınız. Çok mutlu oldum ve Tarsus’ta tarihi bir başarı elde edildi.  Bu süre zarfı içerisinde büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum. Yapacağınız çalışmalarda sonuna kadar destekçiniz olacağız” dedi.Tarım ile turizm sektörünün önemini de değinen Kültür eski Bakan Fikri Sağlar, bu alanlarda atılacak adımlarla Tarsus’un değerleneceği ve ilçenin bir cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’da eski Bakan Fikri Sağlar ve beraberindekilerin yaptığı ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini kaydederek,  ilçeye yapılacak çalışma ve hizmetlerle ilgili bir süre sohbet etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder