BAŞKAN BOZDOĞAN: O ARTIK BİZİM DE KIZIMIZ

Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kıza Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sahip çıktı.

Başkan Bozdoğan; “Çocuğumuzun yaşadığı travmanın telafisi mümkün olmasa da küçük kızımızın yaralarını sarmak, yalnız olmadığını hissettirmek ve eğitim hakkını en iyi şekilde kullanarak bireysel gelişimini tamamlaması için üniversite hayatı bitene kadarki eğitim masraflarını Tarsus Belediyesi olarak destek olacağız” dedi

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğu, iddiaya göre Pakistan uyruklu bir şahıs tarafından cinsel istismara uğramasının ardından yaralanan talihsiz kız hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan küçük kızın, genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polisin yaptığı çalışma sonucu, zanlının yakalandığı bildirildi.
Türkiye’yi ayağa kaldıran olayla ilgili Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, küçük kıza yalnız olmadığını hissettirmek ve eğitim hakkını en iyi şekilde kullanması için eğitim masraflarını üstlendi.

“ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA!”
Başkan Bozdoğan sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, 5 yaşındaki kızın  üniversite hayatı bitene kadarki eğitim masraflarını karşılayacaklarını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti; “Çocuk istismarına maruz kalan çocuğumuza yönelik sanık hakkında verilecek bugünkü karar duruşmasında, adli mercilerin vereceği hükümde ‘’Adaletin Tecelli Edeceğine’’ olan inancımız sonsuzdur. Çocuğumuzun yaşadığı travmanın telafisi mümkün olmasa da mağdurenin yaralarını sarmak, yalnız olmadığını hissettirmek, eğitim hakkını en iyi şekilde kullanarak bireysel gelişimini tamamlaması, kendisiyle barışık ve özgüvenli birey hedefiyle toplumsal alanda mücadeleci pratiğe sahip olacağı umuduyla, küçük kızımızın eğitim masraflarına Tarsus Belediyesi olarak destek olacağımızı kamuoyuna saygılarımla sunarım.”

0 Yorumlar

Yorum Gönder