ZAFER YÜRÜYÜŞÜNDE ONBİNLER SEL OLDU AKTI


31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Tarsus’ta onbinlerce kişinin katılımıyla zafer yürüyüşünde gövde gösterisi yaptı. Özünlü Yurdu önünden başlayan yürüyüş, yarenlik alanı girişinde son buldu. Yarenlik alanı girişinde yapılan konuşmalarda Tarsus kararını vermiş Şevket Can diyor vurgusu yapıldı.

İlk olarak söz alan Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Gerçekten bu kalabalık gösteriyor ki Tarsus kararını vermiş. Tarsus Mersin Büyükşehir’de Hamit Tuna, Tarsus’ta Şevket Can diyor. Bu coşkunuzdan ve zahmetinizden dolayı Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Daha sonra söz alan Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket  Can, “Bu kutlu yürüyüşümüze katıldığınız için Rabbim hepinizden razı olsun. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. Bu yürüyüş gösteriyor ki, Tarsus’lu hemşerilerim kararını vermiş. Tarsuslu hemşerilerim şafak sayıyor. Allah’ın izniyle 31 Mart günü sandıkları patlata, patlata, patlata bu seçimi açık ara kazanacağız. Partili partisiz bütün hemşerilerimizin oylarının alayına talibim. Çünkü bizler ayrım yapmadan 5 yıl boyunca hizmet ettik ve 336 bin insanımızın belediye başkanı olduk. Gazamız mübarek olsun. 31 Mart akşamını Rabbim bayram olarak kutlamayı Rabbim nasip etsin” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin MilletvekiliBaki Şimşek, “Tarsus’lu olduğum için, bu kentte doğduğum için, bu kentte yaşadığım için Allah’ıma binlerce şükrediyorum, bir kez daha gurur duydum. Tarsus kaderine terk edilecek bir kent değil. Bugün dosta güven, düşmana korku verdiniz. Allah razı olsun sizden” ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, “Tarsus Şevket Can başkanda karar kılmış, bu kalabalık bunu gösteriyor. 31 Mart’taki sonucu gösteriyor. Zahmet edip gelen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Şevket Can Tarsus için bir nimettir. Çünkü ayrım yapmadan hizmet ediyor ve gece gündüz çalışıyor. Şevket Can’a sahip çıktığınız için hepinizden Allah razı olsun. Bu iş bitmiş, Tarsus Şevket Can’da karar kılmış Allah’ın izniyle. Gazamız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.
Güzergahta bulunan vatandaşlar Başkan Can'a yoğun ilgi gösterirken, kortej konfeti yağmuru altında selamladılar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder