TİY BAŞKANI EYÜPHAN EYÜBOĞLU, GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLU

Tarsus İdmanyurdu, Deplasmanda  karşılaşacağı  Ş.Urfa maçına  hazırlanıyor


TFF 2. Ligi kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Kahramanmaraşspor maçını inanarak kazandıklarını belirtti.

Kahramanmaraşspor gayibiyetinin yönetim, teknik ekip ve oyuncular ile taraftarlar inanarak geldiğini dile getiren Başkan Eyüboğlu, “Kahramanmaraşspor yönetiminin ve taraftarının tutum ve davranışları bizi hırslandırdı. Yerine bir galibiyet aldık. Bir patlama bekliyorduk. Kahramanmaraşspor maçıyla bunu gerçekleştirdik. Lig devam ediyor. Sadece bir galibiyet aldık.  Bu galibiyetle moral bulduk, kötü gidişata son verdik. taraftarımıza, teknik ekip ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor yöneticilerinin tribüne giderek taraftarımıza küfür etmesini, saha  içerisindeki tahrikkar tutum ve davranışlarını şiddetle  kınıyorum.  “ifadelerini kullandı.

TARSUS İDMANYURDU KÖTÜ GİDİŞATA SON VERDİ

Tarsus idmanyurdu, Pazar günü saha ve taraftarının önünde konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u 3-0 mağlup ederek kötü gidişata son vermesi sevinç yarattı.
Ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda oynadığı  Darıca Gençlebirliği’ne 1-0 mağlup olan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, ikinci yarıda da geçen 10 haftanın ardından 11 hafta sonra üç puanı üç gole alarak galibiyet hasretine son verdi. Temsilcimize üç puanı getiren golleri  Samed Eker, Yılmaz Can ve  Muhammed Samed ‘den geldi.
Puanını 33’e çıkartarak plakayı bulan Sarı-Lacivertli temsilcimiz  hafta sonu deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk edecek.

SPORTMENLİK DIŞI...

Bu arada Kahramanmaraşspor yönetimi ile taraftarının sportmen dışı, tahriktar, tutum ve davranışlarına bir anlam verilemedi.

TİY BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN:
 ”K.MARAŞ GALİBİYETİYLE KENDİMİZE GELDİK, MUTLUYUZ..”

Tarsus idmanyurdu, Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Kahramanmaraşspor galibiyetiyle aradıkları  moral galibiyeti bularak kötü gidişata son veridkelirin bildirdi. Sezonun en iyi oyunlarından birini ortaya koydukları Kahramanmaraşspor maçını hak ederek kazandıklarını belirten Basın Sözcüsü Can, takımlarını yalnız bırakmayan olmazsa olmaz ce akar vede vefakar taraftarlara teşekkür etti.
Basın Sözcüsü Can şunları söyledi:”Kahramanmaraşspor galibiyetiyle kendimize geldik, mutluyuz, Bu galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten  kutluyorum. Yerinde ve anlamlı bir galibiyet alarak Rahat nefes aldık, moral bulduk. Pazar günü herşey çok güzeldi. Uzun bir aradan sonra galibiyet sevincini yaşadık. Baskıyı üzerimizden attık. Özgüven kazandık”

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Kahramanmaraşspor maçında konuk taraftarların çıkarmaya çalıştığı olayları önleyen Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Ş. URFA MAÇI

Tarsus idmanyurdu bu hafta sonunda Ş. Urfa ile deplasmanda oynayacak. Bu maçın hazırlıkları Cuma günü tamamlanacak.



0 Yorumlar

Yorum Gönder