BAŞKAN CAN, SEÇİMİ KAZANMAYA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR


Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Gün içindeki çeşitli etkinliklerin ardından Yeni Mahalle’deki yürüyüşe katılan Başkan Can, akşam de Şehitler Tepesi ve Yeni Mahalle’de akşam toplantıları düzenlendi.
Mahallelerde yaptığı toplantılarda hemşehrilerine Seçimi açık ara kazanacaklarını bundan hiçbir endişelerinin olmadığını ifade eden Başkan Can, birlik, beraberlik ve hizmete devam diyeceksiniz mührünüzü 3 hilala basacaksınız dedi.
Başkan Can, “Seçime 3-4 gün kaldı. Tarsus’un duası ve desteği bizim yanımızda bunu çok net görebiliyoruz. Kazanamayacaklarını anlayanların girdikleri durumları da görüyoruz. Bize kaybettirmek için mücadele ediyorlar. Ne yaparsanız yapın. Ne söylerseniz söyleyin, Tarsus’lu hemşerilerimiz kararını vermiş. Alanlara sığmıyoruz. Her gittiğimiz yerde coşkulu kalabalıklar zaferin ayak sesleri. Yalan dolanla çamur siyaseti yapanlar emellerine ulaşamayacak. Biz hizmetlerimizi anlatırız. Biz yapacağımız projelerimizi anlatırız. Sonra elimizi açar dua ederiz. Allah’ım hakkımda hayırlı ise bize bu görevi nasip et diye dua ederiz. Doğup büyüdüğüm bu şehre hizmet fırsatı verdiği Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu seçimde Cumhur İttifakının adayıyız. Mersin’de Hamit Tuna Başkan, Tarsus’ta ben inşallah sandıkları patlata patlata kazanacağız. Ama rehavete kapılmayacağız. Sandığa gittiğimiz zaman elimize 3 pusula verilecek. Bu pusulalarda AK Parti amblemi yok. Ak Partiye gönül veren hemşerilerimiz bu seçimde 3 hilale mühürlerini basacaklar. Ama bizler diğer partilere gönül vermiş hemşerilerimizin de oylarına talibiz. Çünkü biz ayırmadık ötekileştirmedik 336 bin hemşerimizin belediye başkanı olduk” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder