MEDİCAL PARK ARALIKSIZ BÜYÜYOR


Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, katıldığı radyo programında “Teknolojimizden doktorlarımıza kadar her alanda yenilik ve gelişime ara vermiyoruz” dedi

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, FM 98.3 Mhz’den yayın yapan Tarsus Flaş FM’de canlı yayın konuğu oldu. Flaş Medya Grup Kurucu Başkanı Ali Kemal Köseoğlu’nun sunduğu ve Flaş FM Genel Yayın Yönetmeni Meryem Elmastaş’ın yönettiği programda Ahmet Egin, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin yenilik ve büyümeye hiç ara vermediğini söyledi. Egin, 2018’de hizmete girmesi planlanan Medical Park Mersin Hastanesi’yle ilgili olarak ise “Mersin hastanemizin devreye girmesi, Tarsus olarak bize sinerji verecektir” dedi.
 
SPESİFİK BRANŞLAR VAR

Medical Park Tarsus Hastanesi’nde 11’i profesör, doçent ve yardımcı doçent olmak üzere 43 doktor ile 1 diş hekimi, 1 psikolog ve 2 diyetisyenin görev yaptığını belirten Ahmet Egin, “Toplam çalışan sayımız 300’den fazla. Tıp teknolojimiz üst düzeyde. Yatak sayımızla, bölgemizdeki en büyük özel hastaneyiz. Tarsus’ta diğer kurumlarda bulunmayan bazı branşlarda hizmet veriyoruz. Bazı hizmetlerimiz bölgemizde sadece üniversite hastanelerinde var. Sunduğumuz olanaklarla Tarsus ve bölge halkının sağlık ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.

 ÖZELLİKLİ İŞLEMLER

Hastanede girişimsel radyoloji, skolyoz tedavisi, koltuk altından by-pass, ERCP, mide küçültme, ses teli inceltme-kalınlaştırma gibi özellikli işlem ve tedavilerin gerçekleştirildiğini de vurgulayan Genel Müdür Ahmet Egin, “Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Onkoloji, Endokrinoloji ve Nefroloji gibi branşlarımız sayesinde, Tarsuslular tedavi için başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyor. Böylece hem başka bir şehre tedaviye gitmenin yorgunluğundan kurtuluyorlar, hem de konaklama sorunu yaşamıyorlar. Bu yönümüzle Tarsusluların hayatına önemli bir konfor sunuyoruz” diye konuştu.

 SAĞLIK TURİZMİNE KATKI

Ahmet Egin, Medical Park Tarsus’un sağlık turizmine katkısıyla ilgili ise şunları söyledi: “Hastanemize KKTC, Irak, Suriye, Almanya, ABD başta olmak üzere birçok ülkeden, ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından hastalar geliyor. Bu insanlar ve yakınları, geldiklerinde yemek yiyerek, hediyelik eşya alarak, otelde kalarak, restoranlarda yemek yiyerek, taksiye binerek Tarsus ekonomisine para bırakıyor. Hatta Tarsus’u ve bölgeyi beğenip, ileride sadece tatil için geliyorlar. Bu yönümüzle de Tarsus ekonomisine katkıda bulunuyoruz.” 

0 Yorumlar

Yorum Gönder