TARSUS AK PARTİDE COŞKULU BAYRAMLAŞMA


Ak  Parti Tarsus İlçe Teşkilatında  bayramın 2. Günü   Balkınma Bakanı Lütfi  Elvan ve Mersin  milletvekilleri ve  partililerin katılımıyla   coşkulu bir bayramlaşma  gerçekleştirildi.
AK parti Tarsus İlçe Teşkilatında  yapılan bayramlaşma törenine  Kalkınma  Bakanı Lütfi Elvan, AK parti  Yerel Yönetimler Başkanı  Hacı Özkan, Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur  Taşkın ile AK parti İl Başkanı Cesim Ercik, İlçe Başkanı  İbrahim Gül  ile il ve ilçe teşkilatı  yöneticileri ve  partililer katıldı.
 ‘’sizlerin  verdiği destekle terörün kökünü kazıyacağız’’
Kalkınma Bakanı  ve Mersin milletvekili Lütfi Elvan  partililere  hitaben yaptığı konuşmada  AK parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep tayip Erdoğan ve  başbakanımız  Binali Yıldırım’ın  tüm teşkilat  mensuplarına  selam ve muhabbetlerini  ilettiklerini  hepsinin bayramını kutladıklarını  söyledi.
Elvan, gönül coğrafyamızın  büyük bir bölümünde  yangın, kan ve barut kokusundan geçilmediğini  belirtti. Küresel terör ve destekçileri tüm değerlerimizi yok etmek ve Müslümanı Müslümana kırdıracak bir yaklaşım sürdürdüğünü söyledi.  Elvan:’’bizim mücadelemiz DEAŞ, PKK  vb.  gibi  maşalara  ve  bu maşaları elinde tutanlara yöneliktir.
TSK  terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele veriyor. Allah’ın izniyle sizlerin de verdiği destekle terörün kökünü kazıyacağız ‘’ dedi
Tarsus’ta hep birlikte destan yazacağız

Elvan, 2019 yılında  yapılacak seçimlerde Tarsus İlçe teşkilatı olarak  güçlü bir performans göstermeye devam edeceksiniz ve Tarsus’ta bir destan  yazacaksınız. Bu destanı birlikte yazmaya varmısız?’’ Bizim yolumuz her zaman milletin yolu olmuştur. İstiklal mücadelemizdeki ve kurtuluş savaşımızdaki o mücadeleyi  sürdüreceğiz önümüze hangi engelleri çıkarırlarsa çıkarsınlar bu engelleri teker teker aşarak hedeflerimize ulaşacağız.’’ şekinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder