KULAK İNŞAAT’TAN TARSUS’A BÜYÜK YATIRIM


“Tarsus Park Konutları’nı, bulunduğu bölgeyi cazibe merkezi haline dönüştürecek önemli bir yatırım olarak görüyoruz”
 Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından birisi olan ve 74 yıllık tecrübesinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş., Tarsus Park Konutları projesinin startını verdi.
TarsuAVM’nin hemen yanında yapımına başlanan proje, 13 blok, 456 Konut ve işyerlerinden oluşuyor. Farklılık gösteren sosyoekonomik durumlar gözetilerek, her bütçeye uygun alternatifin yer aldığı projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve dublex olmak üzere 4 farklı daire seçeneği yer alıyor.
“Bu proje Tarsus’a değer katacak” sloganıyla lansman çalışmaları yapılan Tarsus Park Konutları’nın 30 aydatamamlanması hedefleniyor.
 Tarkan Kulak:
“Modern kentleşmenin öncü projelerinden birisi olacak”
 Firma olarak proje üretmekten çok, ürettikleri projelerle insan hayatına değer katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Tarsus Park Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Kuşkusuz, yaptığımız her proje bizim için değerli ve önemlidir. Fakat bazı projelerimiz vardır ki, manevi olarak yaşattığı mutluluğu kelimelerle anlatmak oldukça zordur. Tarsus Park Konutları projesi de bizim için böyle bir proje. Tarsus Park Konutları projesinin; yıldızı parlayan bir bölgede, modern kentleşmenin öncü projelerinden bir tanesi olacağına ve nitelikleriyle bulunduğu bölgeye değer katacağına inancımız tamdır.” diye konuştu.
 Tarsus’un özellikle son yıllarda hızla gelişen, günden güne güzelleşerek yıldızı parlayan bir ilçe haline dönüştüğünü belirten Tarkan Kulak, “Dinlerin ve birçok medeniyetin kesişim noktası olan, çoğu ilimizden büyük, Akdeniz Bölgesi’nin gururu böylesine değerli ve güzel bir ilçemizde, nitelikli bir yaşam alanı projesi inşa etme fırsatının bize nasip olması, şirketimiz için tartışılmaz bir önem taşımaktadır.Bu uğurda, Kulak İnşaat güvencesiyle startını verdiğimiz projemiz, bir konut projesi olmaktan öte, katacağa değer ile beraberinde Tarsus’u yeni yatırımların güzide yeri haline getirecek, herkes için önemli bir yatırım kaynağı teşkil etmesini sağlayacaktır.Projemizin Tarsus’a ve Tarsusluya bereket ve güzellik getirmesini diliyor,böylesine anlamlı bir günde bizlerle birlikte olduğunuz, desteğinizi esirgemediğiniz ve heyecanımızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.








0 Yorumlar

Yorum Gönder