AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ALİ CUMHUR TAŞKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, "Hep birlikte idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nın dünyanın her tarafında, özellikle İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
             Ak Parti Mersin Milletvekili  Ali Cumhur TAŞKIN
Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız rahmet ve mağfiret ve bağışlanma ayı Mübarek Ramazan’ı  huzur içinde geride bırakıp, Ramazan bayramını kutlayacak olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar sevinç, huzur ve mutluluk günleridir.
Bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızın zirveye çıktığı, dargın gönüllerin barıştığı, kırgın gönüllerin tamir edildiği müstesna günlerdir. Bu günlerin kıymetini bilmeli varsa dargınlıklarımız, kırgınlıklarımız bu bayram vesilesi ile gurur, kibir ve bencillik yapmadan tamir etme, helalleşme yoluna gitmeliyiz.
Birlik ve beraberliğin gücünün hissedildiği bayramlar, manevi yaraları da tedavi eder.
Hep birlikte idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nın dünyanın her tarafında özellikle İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramı'nın sevdiklerimizle beraber sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini, ülkemize ve tüm dünyaya barış, esenlik ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder